Landskrona stadsfestival Rådhustorget

Landskrona stadsfestival Rådhustorget

Landskrona Stadsfestival Rådhustorget

2012, 2013 och 2015 dekorerade Decodarlings Landskrona stadsfestival under tio dagar. Landskronafestivalen är Sveriges största karneval & lockar årligen ca 300 000 besökare. Vi dekorerade Rådhustorget där stora artister som exempelvis Mikael Wiehe, Movits, Svenska akademin spelade.

 

Eksjö stadsfestival   

Eksjö stadsfestival

 

Eksjö Stadsfestival

 

2012 & 2013 anlitade Eksjö kommun Decodarlings för att dekorera Green Stage, VIP & Rockscenen på stadsfestivalen. En parkeringsplats skulle förvandlas till en vacker festplats. Vi anlitade partners som levererade flaggstänger, vi valde ut lämpliga fästanordningar och vi skräddarsydde dekorationen efter önskemål. Mycket av det kreativa arbetet skedde även på plats. Vi förvandlade den tomma grå parkeringsplatsen till en oförglömlig upplevelse för besökarna.

 

MALMÖ FESTIVALEN

 Malmöfestivalen är Nordens största stadsfestival som sträcker sig i åtta dagar. Det kommer ca 1,4 miljoner besökare varje år och njuter av musik, konst, teater och mat från hela världen i parker, gator och på torg. Festivalen är känd för att passa alla åldrar, och olika musikstilar. Decodarlings dekorerade 11 olika områden, och var huvudgestaltaren på scener och parker i Malmös stadskärna. Decodarlings dekorerade, stora barnområdet i Slottsparken, fem av de största scenerna, entréer, gågator, matställen. Vi använde oss av årets färger för Malmöfestivalen som en röd tråd för alla kreationer, som skapade en helhetskänsla.